Toon Kortooms Park
Toon Kortooms Park
Griendtsveenseweg 80
5753 SB Deurne
Telefoon 0493 - 529590
info@toonkortoomspark.nl

Het blotevoetenpad is ca. 1,5 hectare groot en bestaat voor het grootste deel uit gemaaide graspaden en bospaden, iedereen kan dus deelnemen. Rolstoelgebruikers, kinderen in buggy’s etc. zijn geen enkel probleem.

Op alle paden komt u diverse ondergronden tegen die uw voeten prikkelen en als het ware masseren. Ook is er een klankenpad aangelegd waar je geluid en muziek kan maken. Onderweg zijn er talloze andere belevenissen te vinden, zoals uitkijktorens, hangmatten, bankjes, tunnels en hutten.  

Aan het blotevoetenpad is geen tijd en route verbonden. U kiest zelf uw route en de tijd die u daarover wil doen. ( gemiddeld ca. 1,5 uur.) Een ware ontdekkingsreis dus!  

Er is na afloop de mogelijkheid uw voeten te wassen en te drogen in de voetenwasplaats. (handdoekjes zolang de voorraad strekt.) Ook is er de mogelijkheid om even het blotevoetenpad te verlaten en op het terras te genieten van een lekkere kop soep of een broodje uit ons zelfbedieningsrestaurant. ( het is niet toegestaan zelf etenswaren en/of dranken mee te nemen in het Park ) U kunt dan daarna op het vertoon van uw entreebewijs kosteloos weer het blotevoetenpad betreden.

Kortom, het blotevoetenpad is een beleving voor iedereen!

 

Voor het blotevoetenpad zijn de entreekaarten verkrijgbaar aan de kassa's en hoeft u niet te reserveren, voor alle arrangementen dient u wel te reserveren.

Entreeprijzen:

Beleving blotevoetenpad € 3,50 p.p.
Kinderen tot 12 jaar alleen onder begeleiding van volwassene

Blotevoetenpad all-in € 7,50 p.p.
Ontvangst met koffie of thee, 2 soorten huisgemaakte koek, bonbon en een borreltje met turfdrupje en slagroom

Blotevoetenpad met tesnuzzik € 8,00 p.p.
Een tesnuzzik is een rode zakdoek aan een stok, gevuld met een appel, een flesje water, snoepjes en een zakje chips                 ( Na afloop zakdoek en stok inleveren )

Impressiefoto's

Het klankenpad

Het Klompenpad

Sfeerimpressie

 De insectenmuur

De eerste bezoekers maart 2010

Aanleg Blotevoetenpad oktober 2009