0493 - 529590 | WhatsApp: 06-27369102

Openingstijden zomer

Tijdens de zomer (1 april t/m 30 september) zijn wij van woensdag tot en met zondag geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Peelreus

Vanaf november 2016 zijn we gestart met het brouwen van ons eigen bier, de Peelreus. Het bier wordt gebrouwen met honing en heidekruid uit ons park. De naam Peelreus is afgeleid uit het boekje “Faaske in het land der Peelreuzen” van Toon Kortooms. Op de grens van Brabant en Limburg ligt de Peel. Dat was duizenden jaren geleden een grote vlakte van heide en moerassige veengronden, met hier en daar een verdwaalde berkenboom. Tegen de Peel lagen donkere bossen. En midden in die Peel woonden de Peelreuzen. Op donkere avonden vertelden de mensen verhalen over de Peelreuzen: zij waren hoog als torens en hadden armen zo dik als boomstammen. Ze reden op hun gigantische zwarte paarden en voeren op geweldig grote vlotten. De naam Peelreus is geïnspireerd op deze spannende verhalen. Ook worden tijdens het brouwproces producten uit diezelfde Peel gebruikt. Geniet zoals de reuzen deden: GROOTS!

Peelreus
Zwaar blond 8.5%
Pikkedonker 8.5%
De Witte 5.5% (seizoensbier)

Uit de brouwketel Batch no.3
Snuupke 7.5%
De Reuzin kriek 6%

Bekijk de webshop


PROEVERIJEN:

High Beer
4 glaasjes speciaal geselecteerd bier waarbij biersoep en een etagère met onze speciale Peelreus gerijpte bierkaas, bier bostelbrood met tapenade en gerookte Peel-ham, toast met eiersalade en truffel, sandwich met beenham en mosterddressing, een kleine uitsmijter ham kaas, een mini toontje pulled-pork, Peelreus stoofvlees bitterballen en diverse andere sneukelerij.

€ 22,50 p.p.


Peelse pubquiz
Gezellige pubquiz voor groepen. U strijd in teams van maximaal 5 personen voor de winst. Er is een variant over de biercultuur en een algemene pubquiz.

€ 3,50 p.p.


Ook zijn er diverse andere mogelijkheden in het proeflokaal. Bijvoorbeeld high wine, diner, lunch, vergaderingen en een Peelse Pubquiz! Vraag ons gerust om meer informatie of het samenstellen van een gezellige avond of middag uit. Deze ruimte is ook af te huren voor uw gezelschap!

Het gehele jaar door arrangementen!

Het gehele jaar door hebben we verschillende arrangementen voor u samen gesteld. Klik hier voor de mogelijkheden!

Naar boven