0493 - 529590 | WhatsApp: 0493 - 529590

Openingstijden winter

Wintertijd (1 oktober t/m 31 maart)
Ma en Di: Gesloten
Wo - Zo: 10:00-17:00 uur

Voor groepen zijn wij in de avonduren ook geopend!


Online reserveren

Wilt u online reserveren? Klik dan hier.

Peelreus speciaalbieren

Vanaf 2016 zijn we gestart met het brouwen van ons eigen bier, de Peelreus. Het bier wordt gebrouwen met honing en heidekruid uit ons park. De naam Peelreus is afgeleid uit het boekje “Faaske in het land der Peelreuzen” van Toon Kortooms. 

Op de grens van Brabant en Limburg ligt de Peel. Dat was duizenden jaren geleden een grote vlakte van heide en moerassige veengronden, met hier en daar een verdwaalde berkenboom. Tegen de Peel lagen donkere bossen. En midden in die Peel woonden de Peelreuzen. Op donkere avonden vertelden de mensen verhalen over de Peelreuzen: zij waren hoog als torens en hadden armen zo dik als boomstammen. Ze reden op hun gigantische zwarte paarden en voeren op geweldig grote vlotten. De naam Peelreus is geïnspireerd op deze spannende verhalen. Ook worden tijdens het brouwproces producten uit diezelfde Peel gebruikt. Geniet zoals de reuzen deden: GROOTS!

Op het Toon Kortooms park kun je diverse Peelreus gerelateerde activiteiten organiseren zoals een proeverij, Peelreus biertour op de fiets en zelfs een workshop bierbrouwen! 

Assortiment Peelreus
Zwaar blond 8.5%
Pikkedonker 8.5%
De Witte 5.5%
De Reuzin kriek 6%

Peelreus uit de brouwketel, seizoensgebonden specials. Altijd gebrouwen in gelimiteerde oplages van slechts 1000L! Houd onze socials in de gaten voor de actuele voorraad. 

Of bestel onze bieren eenvoudig in de webshop!

Bekijk de webshop.

Wil je de bieren gaan verkopen in jou café, restaurant of winkel? Neem dan contact op met ons via info@depeelreus.nl en vraag een gratis proefpakket aan! 

Het gehele jaar door arrangementen!

Het gehele jaar door hebben we verschillende arrangementen voor u samen gesteld. Klik hier voor de mogelijkheden!

Naar boven