0493 - 529590 | WhatsApp: 0493 - 529590

Openingstijden

Het hele jaar geopend
Wo - Zo: 10:00-17:00 uur
Ma - Di: gesloten


In de vakanties regio zuid zijn wij 7 dagen per week geopend.
Voor groepen vanaf 25 personen zijn wij in de avonduren ook geopend!

Diner

In de avonduren serveren wij ook diverse diners voor groepen vanaf 25 personen, om bijvoorbeeld uw familiedag mee af te sluiten. Onze diners wisselen per seizoen.

Diner Hendrik van Ham
Een uniek diner voor gezelschappen waarbij alle gerechten worden gedeeld. We zetten de diverse gerechten op tafel waarna iedereen van alles kan proeven.

Voorgerechten:
Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, croutons, sla en uitgebakken spekjes. In broodkruim gebakken garnalen met komkommersalade en chilidip. Salade met oosterse kippendijen, atjar en seroendeng, salade met geitenkaas en jam van pruimen en zwarte peper, salade nicoise met tonijn. Toontje uit de oven met knoflook en een klein tomatensoepje met maggikruid.

Hoofdgerechten:
Stoofvlees naar grootmoeders receptuur in jus van Peelreus pikkedonker, gebakken varkenshaas met een jus van rode port. Zacht gegaarde scholfilet met antiboise en mosselen, hasselback aardappelen, geroosterde wintergroenten en frietjes.

Dessert:
Grand dessert met 5 kleine dessertjes, geserveerd op etagere’s.

€ 33,95 pp


Beekman & Beekman buffet
Geheel verzorgd warm- en koud buffet met:

Rundvleessalade deluxe, Peelse pastasalade met champignons en truffel, gerookte Peel-ham met meloen, 2 rauwkostsalades van het seizoen, diverse sausjes en ons eigen Toontjes brood met kruidenboter en aioli.

Rollade van parelhoender, gekruide gehaktrolletjes met een jus van gepofte tomaten, zacht gegaarde tilapiafilet in beurre blanc, aardappelgratin, orzo met kruiden en warme seizoensgroenten.

€ 22,50 pp


Dessertbuffet
Bavaroisetaartjes van mango en witte chocolade, kladkakka (zweedse kliedertaart) vanille-ijstoren met notencrunch en karamel-fudgesaus, Hemelse modder en warme specerijen-ananas.

€ 6,75 pp


Walking diner
Walking diner in streetfood stijl. Veel gerechten van smoker en Peelbarbecue (livecooking)

Etagère met koude voorgerechten |blini met roomkaas en gerookte zalm | bruchetta van tomaat | flatbread met rundercarpaccio en pesto| crostini met champignon, truffel en Parmezaan

Courgettesoep | vadouvan| pulled chicken

Kabeljauwcake| dragon| kappertjesremoulade

Pulled pork van de smoker| coleslaw| brioche| whiskymaplesaus

Beef brisket| geroosterde groenten| jus van vanille en zwarte peper

Gekarameliseerde specerijen ananas| pure chocolade-ijs|kladkakka| framboos

Tijdens voorgerechten serveren we brood met lookboter en groene pesto
Tijdens de hoofdgerechten serveren we verse frites met huisgemaakte mayonaise

€ 46,50 pp


Kindermenu tot 12 jaar
Kindertomatensoep met gehaktballetjes, stokbrood en kruidenboter
Frikandel of kroket met frietjes mayonaise en appelmoes
Kinderijsje met diverse versiersels, sausjes en slagroom

€ 15,50 pp

Contact

Toon Kortooms Park
Griendtsveenseweg 80
5753 SB Deurne

0493-529590
info@toonkortoomspark.nl

Naar boven