0493 - 529590 | WhatsApp: 0493 - 529590

Openingstijden

Het hele jaar geopend
Wo - Zo: 10:00-17:00 uur
Ma - Di: gesloten


In de vakanties regio zuid zijn wij 7 dagen per week geopend.
Voor groepen vanaf 25 personen zijn wij in de avonduren ook geopend!

Barbeque

Barbecue Zon over de Peel

Bij aankomst hebben wij onze Peelbarbecue al een tijdje branden. De eerste ronde zal altijd door onze kok begeleid worden, zodat iedereen alvast wat kan pakken. Optioneel is volledige begeleiding van de kok, die er dan voor zorgt dat iedereen gegeten heeft.

Het barbecuebuffet is met aardappelsalade, truffel-pastasalade, 2 rauwkostsalades, vers fruit salade, diverse sausjes, brood en kruidenboter. Knoflookchampignons aan spies, witvispakketje met pesto en cherrytomaten, pulled chicken, hamburgers, beef brisket, gemarineerde speklappen en barbecue worst.

Barbecue zoals omschreven exclusief begeleiding € 24,50 pp

Smoker
Met briochebroodjes pulled pork en pulled chicken van de smoker, geserveerd met smokey fruitsaus, chilimayo, aioli, rauwkostsalade, sla, witte koolsalade en frietjes. (Vegetarisch ook mogelijk)

€ 16,95 pp


Ben je vegetarisch of allergisch voor één of meerdere van onze ingrediënten? Laat het ons weten, dan passen we het gerecht graag voor je aan! Wij beschikken altijd over glutenvrije, lactosevrije en vegetarische opties. Onze tomatensoep is geheel vrij van gluten, lactose en is vegetarisch.

Contact

Toon Kortooms Park
Griendtsveenseweg 80
5753 SB Deurne

0493-529590
info@toonkortoomspark.nl

Naar boven