0493 - 529590 | WhatsApp: 06-27369102

Openingstijden winter

Wintertijd (1 oktober t/m 31 maart)
Ma en Di: Gesloten
Wo - Zo: 10:00-17:00 uur

Voor groepen zijn wij in de avonduren ook geopend!


Online reserveren

Wilt u online reserveren? Klik dan hier.

Diner

Diner Hendrik van Ham
Voorgerechten om te delen:
Carpaccio met truffel mayo, Parmezaanse kaas, croutons en broad beans, gerookte Peel-ham gevuld met roomkaas en mosterd-dilledressing, gerookte Noorse zalm met zwarte peper en dragonmayonaise, krokant gefrituurde garnalen met tzatziki, ambachtelijke tomatensoep met gehaktballetjes en maggikruid. Geserveerd met ons eigen Toontjes brood, kruidenboter en tomatentapenade.

Hoofdgerecht vlees & vis geserveerd in gietijzeren pannetjes:
Beef brisket met whisky maple saus, varkenshaaspuntjes met gebakken ui en paprika, kabeljauwfilet in groene kruidensaus. Geserveerd met aardappelgratin, frites, mayonaise, warme groenten (seizoen) en rauwkostsalade.

Dessert:
Als dessert serveren wij een harde wener bodem met karamelbavaroise, pure chocolademousse en een sorbet van framboos.

€ 29,50 p.p.

Beekman & Beekman buffet
Geheel verzorgd warm- en koud buffet, geserveerd in de Veenderij, Proeflokaal of op het terras

Voorgerechten:
Gerookte zalm met zwarte peper en dragonmayonaise, rundvleessalade met hamrolletjes en gevulde eieren, Peelsalade met gekookt ei, aardappel, boontjes, uitgebakken spek, ui en groene kruiden. Pastasalade met champignons en truffel, gerookte Peel-ham met meloen, rauwkostsalade en ons eigen Toontjes brood met kruidenboter en tomatentapenade.

Hoofdgerechten:
Kalfsstoofpotje in roomsaus met paddenstoelen, gehaktballetjes in verse tomatensaus en kruiden, romige witvis met prei, wortel en kruidenroomsaus. Geserveerd met rijst en gepofte aardappelen met rozemarijn en knoflook.

€ 20,50 p.p.

Het gehele jaar door arrangementen!

Het gehele jaar door hebben we verschillende arrangementen voor u samen gesteld. Klik hier voor de mogelijkheden!

Naar boven