0493 - 529590 | WhatsApp: 0493 - 529590

Openingstijden

Het hele jaar geopend
Wo - Zo: 10:00-17:00 uur
Ma - Di: gesloten


In de vakanties regio zuid zijn wij 7 dagen per week geopend.
Voor groepen vanaf 25 personen zijn wij in de avonduren ook geopend!

Familiedag

Op zoek naar een unieke locatie? Wij kunnen iedere familiedag tot een geheel georganiseerde en onbezorgde dag invullen. Voor zowel jong als oud, actief of lekker relaxed, bieden wij diverse activiteiten, lunches en diners. Voor groepen vanaf 25 personen zijn wij ook buiten onze reguliere openingstijden geopend. Vraag ons gerust voor het maken van een vrijblijvende offerte.

Een van onze hardlopers voor familiedagen vindt je hieronder.

Programma:

Ontvangst op het Toon Kortooms park waar u wordt ontvangen met koffie of thee met huisgemaakte Gouden Jantjes, Gouden Turfjes, chocolade en een Het Zwarte Goud, ons eigen koffielikeur met slagroom.

Demonstratie turfsteken  uniek in de Deurnese Peel. Beleef de wereld van de noeste peelarbeiders uit de 19de eeuw. Bezoek het turfveldje, vlakbij de plek waar de vader van streekromanschrijver Toon Kortooms de ‘Deurnesche Turfstrooiselfabriek’ leidde. Ervaar hoe de turfstekers meer dan honderd jaar geleden te werk gingen.

Lunch Mijn Kinderen eten Turf met tomatensoep met gehaktballetjes en maggikruid, soep van het seizoen. Geserveerd met ons eigen Toontjes brood en kruidenboter. Vervolgens wordt er in buffetvorm of aan tafel geserveerd; Diverse luxe minibroodjes, Deurnes Goud brood, krentenbrood, roomboter, achterham, boerenkaas, gerookte Peel-ham, jam, appelstroop en hagelslag. Rauwkostsalade en gekookte eieren. Inclusief koffie of thee, melk, tafelwater en veenbessensap.

Beleving blotevoetenpad een ware beleving in de Peel, tijdens het bewandelen van de route komt u diverse natuurlijke ondergronden tegen die uw voeten prikkelen en als het ware masseren. Onderweg zijn er talloze andere belevenissen te vinden, zoals o.a. uitkijktorens, evenwichtsbalken, touwbrug oversteek, moddersloot en steltlopen

Borreltijd met een luxe borrelplank met warme en koude hapjes en een drankje naar keuze. (Keuze uit pilsener, radler 0.0%, 0.0% regular, huiswijn en alle frisdranken. Ook kunt u alle Peelreus speciaalbieren bestellen van de tap.)

Tijdsduur ca. 5 uur.

Minimale groepsgrootte 10 personen

€ 44,95 pp
Voor kinderen hanteren wij andere prijzen, vraag ernaar voor meer informatie.

Contact

Toon Kortooms Park
Griendtsveenseweg 80
5753 SB Deurne

0493-529590
info@toonkortoomspark.nl

Naar boven