0493 - 529590 | WhatsApp: 06-27369102

Openingstijden zomer

Tijdens de zomer (1 april t/m 30 september) zijn wij van woensdag tot en met zondag geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Proeverijen

Geniet van een heerlijke bierproeverij met bijpassende gerechten of hapjes in ons nieuwe Proeflokaal!

Bier & Bites

3 glaasjes speciaal geselecteerd bier met op tafel een lekkere sneukelplank waarop diverse soorten toast en brood, tapenade, kruidenboter, aiolie, geitenkaas, camembert, jong belegen boerenkaas, gerookte Peel-ham, Serranoham, Peelworst, bessenchutny, gekonfijte vijgen, honing, augurkjes, uitjes, bitterballen en mini chorizo kroketjes. 

€ 17,50 p.p. inclusief gratis Peelse pubquiz


“Het Bierdiner”

5-gangen diner met bijpassende bieren. Tijdens dit diner gaan we uitgebreid in op de biercultuur en geven we tevens uitleg over het brouwproces van Peelreus. Tijdens alle uitleg serveren wij 5 gerechten met bijpassende bieren. Voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert. Geserveerd met bijpassende, speciaal geselecteerde bieren. Alle gerechten zijn seizoensgebonden en worden per gezelschap samengesteld naar uw wensen.

Vanaf 10 personen. € 45,00 p.p. inclusief gratis Peelse pubquiz


PEELREUS Proeflokaal

High Beer
4 glaasjes speciaal geselecteerd bier waarbij biersoep en een etagère met onze speciale Peelreus gerijpte bierkaas, bier bostelbrood met tapenade en gerookte Peel-ham, toast met eiersalade en truffel, sandwich met beenham en mosterddressing, een kleine uitsmijter ham kaas, een mini toontje pulled-pork, Peelreus stoofvlees bitterballen en diverse andere sneukelerij.

€ 22,50 p.p.


Peelse pubquiz
Gezellige pubquiz voor groepen. U strijd in teams van maximaal 5 personen voor de winst. Er is een variant over de biercultuur en een algemene pubquiz.

€ 3,50 p.p.


Ook zijn er diverse andere mogelijkheden in het proeflokaal. Bijvoorbeeld high wine, diner, lunch, vergaderingen en een Peelse Pubquiz! Vraag ons gerust om meer informatie of het samenstellen van een gezellige avond of middag uit. Deze ruimte is ook af te huren voor uw gezelschap!

Het gehele jaar door arrangementen!

Het gehele jaar door hebben we verschillende arrangementen voor u samen gesteld. Klik hier voor de mogelijkheden!

Naar boven