0493 - 529590 | WhatsApp: 0493 - 529590

Openingstijden

Het hele jaar geopend
Wo - Zo: 10:00-17:00 uur
Ma - Di: gesloten


In de vakanties regio zuid zijn wij 7 dagen per week geopend.
Voor groepen vanaf 25 personen zijn wij in de avonduren ook geopend!

Restaurant de Veenderij

Aan de rand van de Peel, midden in de natuur vindt u restaurant De Veenderij. De Veenderij is geïnspireerd naar de Deurnesche turfstrooiselfabriek waar het industriële interieur op is aangepast. Ons ruime restaurant beschikt over 70 ruimtelijke zitplaatsen en bij feesten en partijen tot 100 zit en sta plaatsen. In de zomer biedt het terras gelegenheid aan zeker 150 bezoekers. Ook is er naastgelegen aan het terras een kinderplein met klein speeltuintje, ook daar staan een aantal tafels waar u gebruik kunt maken van onze kaart.

Geniet van het prachtige uitzicht en de avonturen van de bezoekers op het blotevoetenpad. In ons restaurant werken wij met dagverse streekproducten waaronder ook producten die we zelf verbouwen in ons park! Ook hebben we onze eigen “Toontjes”, een heerlijk broodje op basis van zuurdesem. Er zijn tal van arrangementen te boeken, neem bijvoorbeeld onze Peel-tea, heerlijk ontspannen genieten van allerlei lekkere hapjes. Ook kunt u een complete dag arrangeren, al vanaf 2 personen!

Het Toon Kortooms park biedt ook veel mogelijkheden voor groepen, vrienden- en familiedagen. Kijk gerust eens bij onze arrangementen voor meer informatie. Wij maken graag een passend dagprogramma voor u!

Contact

Toon Kortooms Park
Griendtsveenseweg 80
5753 SB Deurne

0493-529590
info@toonkortoomspark.nl

Naar boven