0493 - 529590 | WhatsApp: 0493 - 529590

Openingstijden zomer

Zomertijd (1 april t/m 30 september)
Ma en Di: Gesloten
Wo - Zo: 10:00-18:00 uur

Voor groepen zijn wij in de avonduren ook geopend!


Online reserveren

Wilt u online reserveren? Klik dan hier.

Lunch

Onze lunches wisselen per seizoen.

Mijn Kinderen Eten Turf
Gezellige lunch voor gezelschappen. Tomatensoep met gehaktballetjes en maggikruid, soep van het seizoen die u zelf opschept uit een ouderwetse soepterrine. Geserveerd met brood en kruidenboter. Vervolgens wordt er in buffetvorm of aan tafel geserveerd; Diverse luxe minibroodjes, witbrood, donker brood, krentenbrood, roomboter, achterham, boerenkaas, gerookte Peel-ham, jam, appelstroop en hagelslag. Rauwkostsalade en gekookte eieren. Inclusief koffie of thee, melk, tafelwater en sinaasappelsap.

€ 14,25 pp
Vanaf 10 personen.
Voor kinderen tot 12 jaar hanteren wij speciale prijzen.

Turf in m'n ransel
Luxe lunch voor gezelschappen. Tomatensoep met gehaktballetjes en soep van het seizoen die u zelf opschept uit een ouderwetse soepterrine. Geserveerd met brood en kruidenboter. Vervolgens wordt er in buffetvorm óf aan tafel geserveerd; Diverse luxe minibroodjes, witbrood, donker brood, krentenbrood, croissants, en pasteitjes. Roomboter, achterham, boerenkaas, roomkaas, gerookte Peel-ham, eiersalade, gerookte Noorse zalm, appelstroop, jam en hagelslag. Eieren uit de oven met prei, ui, spek, champignons en kaas, kipragout met lente-ui en gebakken beenham. Inclusief koffie of thee, sinaasappelsap, melk en tafelwater.

€ 17,50 pp
Vanaf 10 personen.
Voor kinderen tot 12 jaar hanteren wij speciale prijzen.

Ben je vegetarisch of allergisch voor één of meerdere van onze ingrediënten? Laat het ons weten, dan passen we het gerecht graag voor je aan! Wij beschikken altijd over glutenvrije, lactosevrije en vegetarische opties. Onze tomatensoep is geheel vrij van gluten, lactose en is vegetarisch.

Het gehele jaar door arrangementen!

Het gehele jaar door hebben we verschillende arrangementen voor u samen gesteld. Klik hier voor de mogelijkheden!

Naar boven