0493 - 529590 | WhatsApp: 0493 - 529590

Openingstijden winter

Wintertijd (1 oktober t/m 31 maart)
Ma en Di: Gesloten
Wo - Zo: 10:00-17:00 uur

Voor groepen zijn wij in de avonduren ook geopend!


Online reserveren

Wilt u online reserveren? Klik dan hier.

Lunch

Onze lunches wisselen per seizoen.

Uitsmijter XXL
Speciaal voor groepen vanaf 20 personen hebben we een uniek uitsmijter buffet, we serveren diverse soorten brood, achterham, boerenkaas, gerookte Peel-ham, garnituren, salade en sausjes waarbij we in een grote bakpan Ø70cm verse spiegeleieren voor u bakken. Een unieke ervaring met uw gezelschap!

€ 9,50 pp


Mijn Kinderen Eten Turf
Gezellige lunch voor gezelschappen. Tomatensoep met gehaktballetjes en maggikruid, soep van het seizoen die u zelf opschept uit een ouderwetse soepterrine. Geserveerd met brood en kruidenboter. Vervolgens wordt er in buffetvorm of aan tafel geserveerd; Diverse luxe minibroodjes, Deurnes Goud brood, klontjesmik, roomboter, achterham, boerenkaas, gerookte Peel-ham, jam, appelstroop en hagelslag. Rauwkostsalade en gekookte eieren. Inclusief koffie of thee, melk, tafelwater en sinaasappelsap.

€ 15,00 pp te bestellen vanaf 8 personen. 


Turf in m'n ransel
Luxe lunch voor gezelschappen. Tomatensoep met gehaktballetjes en soep van het seizoen die u zelf opschept uit een ouderwetse soepterrine. Geserveerd met Toontjes brood en kruidenboter. Vervolgens wordt er in buffetvorm óf aan tafel geserveerd; Diverse luxe minibroodjes, Deurnes Goud, klontjesmik, croissants, en pasteitjes. Roomboter, achterham, boerenkaas, roomkaas, gerookte Peel-ham, huisgemaakte salade van warm gerookte zalm, appelstroop, jam en hagelslag. Eieren uit de oven met prei, ui, spek, champignons en kaas, kipragout met bos-ui en champignons, gebakken beenham met mosterdsaus. Inclusief koffie of thee, sinaasappelsap, melk en tafelwater.

€ 18,50 pp te bestellen vanaf 8 personen. 


Peel tea
Tijdens onze Peel tea geniet u van onze eigen theesoorten, verse thee en sinaasappelsap. We starten met een klein soepje, vervolgens serveren we op etagères; sandwich met salade van warm gerookte zalm, sandwich met gerookte Peel-ham en roomkaas, sandwich met beenham en mosterd-dillesaus. Mini broodje met rundercarpaccio en truffelmayonaise, mini broodje “Kortooms en een minibroodje Bourgondisch. Mini Brabants worstenbroodje en een vegetarische chimichanga met avocado en tomatensalsa. Na al deze hartige gerechten sluiten we af met een warme vanille-scone, chocolade brownie, witte chocolade blondie, bavaroise taartje van framboos en chocolade bonbons.

€ 21,50 pp te bestellen vanaf 2 personen

Ben je vegetarisch of allergisch voor één of meerdere van onze ingrediënten? Laat het ons weten, dan passen we het gerecht graag voor je aan! Wij beschikken altijd over glutenvrije, lactosevrije en vegetarische opties. Onze tomatensoep is geheel vrij van gluten, lactose en is vegetarisch.

Het gehele jaar door arrangementen!

Het gehele jaar door hebben we verschillende arrangementen voor u samen gesteld. Klik hier voor de mogelijkheden!

Naar boven